Το ξενοδοχειο

Ο Μυθος

Θερμησία ... ένα χωριό στα ακροδάχτυλα της Αργολίδας, που λάτρευε την Θεά Θερμασία Δήμητρα από την οποία πήρε και το όνομα του. Θερμασία ή Θερμησία ... που σημαίνει ζεστός τόπος και στις αγροτικές καλλιέργειες πρώιμος τόπος. Στην ομορφότερη παραλία αυτού του τόπου γεννήθηκε ο Μάκης...

Ο Μάκης... ένας χαρισματικός και φιλόξενος άνθρωπος που όπως μαρτυρούν όλοι, έχει ένα μαγικό τρόπο να σε κερδίζει. Άνθρωπος με πείσμα, χαμογελαστός, μουσικόφιλος και γλεντζές , άνθρωπος της παρέας του κεφιού και του γέλιου.

Ο Μάκης αποκαλεί την όμορφη αυτή παραλία «Καρδιά της Θερμασίας» και πόσο λογικό είναι αυτό, αφού ο μύθος λέει ότι στα θερμά και καθαρά νερά της παραλίας αυτής, ήταν τα λουτρά της Θεάς.

Τα παιδιά του ακόμα θυμούνται τον Μάκη να λέει : «Θέλω η καρδιά της Θερμασίας να αρχίσει να χτυπάει!»

Έτσι αρχίζει να της δίνει πνοή και αέρα για να σταθεί στα πόδια της φυτεύοντας κατά μήκος της παραλίας πεύκα ως σύμβολο της αιώνιας ζωής.

Συγχρόνως φυτεύει χιλιάδες ελαιόδεντρα και ροδιές ως σύμβολα της δύναμης, της σοφίας και της γονιμότητας.

Η καρδιά της Θερμασίας άρχισε να χτυπάει από το 2004 σε έναν πανέμορφο πολυδιάστατο χώρο που ολοκληρώθηκε από τη σύζυγο και τα παιδιά του, και ενσαρκώνει όλα τα χαρίσματα του Μάκη.

Μέχρι και σήμερα, το Makis Inn Resort, όπως ονομάστηκε τιμητικά, λειτουργεί στην μνήμη του εμπνευσμένου συζύγου και πατέρα.

Η Νέλλη, σύζυγος του Μάκη, οι γιοί του Γιάννης και Νίκος και η κόρη του Βίκυ, έχοντας διαμορφώσει έναν άκρως φιλόξενο χώρο πολλαπλών δραστηριοτήτων, βρίσκονται πάντα στην διάθεση των φιλοξενούμενων, προσφέροντας ονειρικές και αξέχαστες εμπειρίες.

Το Ξενοδοχειο

Ένας ιδανικός τόπος απόδρασης στην αγκαλιά της φύσης, σε ένα κατάφυτο περιβάλλον το ξενοδοχείο Makis Inn χαρακτηρίζεται ως ένας επίγειος παράδεισος. Η φιλικότητα και η αμεσότητα από τους οικοδεσπότες του ξενοδοχείου στοχεύουν μόνο σε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Η οργανωμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες αμμουδερή παραλία με το όνομα "Assado" βρίσκεται λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο. Διαθέτει beach bar για να απολαύσετε δροσερούς χυμούς, καφέδες και κοκτέιλ καθώς και δραστηριότητες βόλεϊ και τένις για παιχνίδια πάνω στην παραλία.

Το αγρόκτημα του ξενοδοχείου αξιοποιείται με γνώμονα ένα βιολογικό χαρακτήρα εφόσον η οικογένεια παράγει φρέσκα προϊόντα όπως ελιές, ελαιόλαδο, φρούτα, λαχανικά και άλλα παραδοσιακά εδέσματα.

Photos: G. Lizardos | Web: 10 DESIGN