Διαμονη

Στις 13 κομψές κατοικίες του ξενοδοχείου, διακοσμημένες με ιδιαίτερη φροντίδα, κυριαρχεί η υπέροχη θέα στην Ύδρα, τη Δοκό και ακόμα πιο μακριά στις Σπέτσες από τα ευρύχωρα μπαλκόνια.
Τα καταλύματα είναι ιδανικά για οικογένειες ή παρέες αφού έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν έως 5 επισκέπτες.

Κάθε διαμέρισμα διαθέτει μοντέρνες ανέσεις όπως τηλεόραση, δωρεάν ασύρματο ιντερνέτ, κλιματιστικό, μπουρνούζια και παντόφλες, προϊόντα προσωπικής φροντίδας προσώπου και σώματος KORRE, σεσουάρ, εξοπλισμένη τραπεζαρία, χώρο στάθμευσης και καθημερινή υπηρεσία δωματίων. Ο χώρος υποδοχής των διαμερισμάτων είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να φιλοξενεί με άνεση επιπλέον επισκέπτες.

"Spetses" View Apartments

Το συγκρότημα αποτελείτε από 6 κατοικίες με δυνατότητα φιλοξενίας για 2 επισκέπτες.

Double Rooms "Spetses" view - Πρώτος όροφος
Τα 3 διαμερίσματα βρίσκονται στο πρώτο επίπεδο και είναι 45 τμ. Αποτελούνται από μία κρεβατοκάμαρα με δύο μονά κρεβάτια καθώς και ένα καθιστικό και μπορούν να φιλοξενήσουν 2 άτομα.

Superior Apartments "Spetses" view - Ισόγειο
Τα υπόλοιπα 3 διαμερίσματα στο ισόγειο είναι χωρητικότητας 2 ατόμων και αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι, ένα μπάνιο καθώς και ένα καθιστικό.

"Dokos" View Residences

Το συγκρότημα κατοικιών αποτελείται από 3 διώροφα διαμερίσματα με δυνατότητα φιλοξενίας από 2-5 άτομα.

Deluxe Residences
Τα 2 διαμερίσματα είναι 65 τμ και αποτελούνται από μια κρεβατοκάμαρα και ένα μπάνιο για δύο επισκέπτες στον δεύτερο όροφο καθώς και ένα χώρο υποδοχής με δύο μονά κρεβάτια στο ισόγειο.

Grand Residence
Η τρίτη κατοικία 75 τμ και χωρητικότητας 5 ατόμων αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο στον δεύτερο όροφο και ένα σαλόνι με ένα επιπλέον μπάνιο στο ισόγειο.

"Hydra" View Apartments

Superior Apartments "Hydra" view
Οι 2 κατοικίες μεγέθους 50 τμ βρίσκονται στο πρώτο επίπεδο και οι υπόλοιπες 2 στο ισόγειο. Το υπνοδωμάτιο και ο ξεχωριστός χώρος υποδοχής μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 ενήλικες και 2 παιδιά από 0-6 χρόνων.

Photos: G. Lizardos | Web: 10 DESIGN