Γαμοι & events

Σε μια καταπράσινη έκταση 120 στρεμμάτων δίπλα στη θάλασσα το ξενοδοχείο Makis Inn σας υποδέχεται σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο για την διοργάνωση γάμου, βάπτισης, πάρτι γενεθλίων αλλά και κάθε τύπου κοινωνικής εκδήλωσης.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 350 καλεσμένους καθώς και χώρο στάθμευσης για 450 αυτοκίνητα.

Το γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Γερασίμου είναι ιδανικό για την τέλεση των μυστηρίων του γάμου και της βάφτισης με πανοραμική θέα την Ερμιόνη.

Σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα δίπλα στη θάλασσα τα ζευγάρια μπορούν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης εγκαινιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο το ξεκίνημα της νέας ζωής. Το ξενοδοχείο επίσης διαθέτει μια ειδικά διαμορφωμένη σουίτα για τους νεόνυμφους.

Οι απολαυστικές γεύσεις του μενού που επιμελείται το έμπειρο προσωπικό προσφέρουν στους καλεσμένους μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης με βάση τα παραδοσιακά τοπικά προϊόντα.

Οι συντελεστές του ξενοδοχείου θα φροντίσουν από κοινού και την παραμικρή λεπτομέρεια από την διακόσμηση και τον τεχνικό εξοπλισμό μέχρι την ορχήστρα για ζωντανή μουσική και τα ειδικά εφέ. Η στρατηγική θέση του κτήματος δίνει την δυνατότητα διασκέδασης στους καλεσμένους ανενόχλητα χωρίς περιορισμούς. Μια παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες ολοκληρώνει τις παροχές των εγκαταστάσεων.

Photos: G. Lizardos | Web: 10 DESIGN