ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Η πλήρως οργανωμένη και ευρύχωρη κουζίνα του Makis Inn Resort, Μakis Fish Cuisine, φιλοξενεί τους φίλους της μαγειρικής δημιουργίας, από την 1 Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου και από τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, οργανώνοντας μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής παραδοσιακών συνταγών της κας Νέλλης Κοροντίνη. Οι συνταγές εκτελούνται με χρήση μόνο τοπικών προϊόντων (αβγα, ψάρια, κρέας, λαχανικά, φρούτα κ.λ.π.) και το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται είναι παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής του κτήματος Κοροντίνη, πλούσιο σε πολυφαινόλες και άλλα θρεπτικά συστατικά.

Τα μαθήματα παραδίδονται από την ίδια την κα Νέλλη, με ανάλογη των μαθημάτων χρέωση, σε ομάδες δυναμικότητας 1 έως 10 ατόμων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Μαθήματα Επίδειξης διάρκειας 90 λεπτών, στα οποία παρακολουθείτε την κα Νέλλη να εκτελεί τις συνταγές της, εξηγώντας λεπτομερώς την διαδικασία και απαντώντας σε τυχόν ερωτήσεις.
  • Μαθήματα Μαγειρικής διάρκειας 90 λεπτών, στα οποία συμμετέχετε ενεργά, μαγειρεύοντας μαζί με την κα Νέλλη τις συνταγές που έχει ετοιμάσει για εσάς.
Photos: G. Lizardos | Web: 10 DESIGN